Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
124

Ευχάριστα μαντάτα για Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: Επιστρέφει δριμύτερος ο Παππάς

Η περασμένη χρονιά επεφύλασσε στον Νίκο Παππά μία ακόμη ατυχία. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο έμπειρος γκαρντ είχε «ραντεβού» με τον πιο σοβαρό τραυματισμό που μπορεί να εμφανιστεί σε έναν αθλητή.

Στις 23 Ιανουαρίου, σε μία προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο Παππάς τραυματίζεται, με την ιατρική διάγνωση να «δείχνει» ρήξη χιαστού. Ένας ακόμη μεγάλος «γολγοθάς» είχε ξεκινήσει.

Από τη μέρα εκείνη έχουν περάσει κάτι περισσότερο από έξι μήνες, με τον Έλληνα άσο να μην αφήνει χαμένη μέρα. Μπορεί να μην αγωνίστηκε ξανά έκτοτε, στόχος του όμως είναι να επιστρέψει δριμύτερος και βελτιωμένος σε μία απαιτητική σεζόν για τους πράσινους, επιθυμία του που υλοποιείται.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο 29χρονος παίκτης μετέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλευρό του Νικ Καλάθη για να κάνει ατομική προετοιμασία και ενδυνάμωση μαζί με ικανούς και καταρτισμένους προπονητές.

Ο Τζεφ Φιγκέιρα που συνεργάστηκε με τον Παππά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έκανε λόγο για πλήρη επιστροφή του τραυματισμένου ποδιού, συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε και ένας ακόμη Αμερικανός προπονητής που τον είχε στην επίβλεψή του.

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ υπήρχε ικανοποίηση όσον αφορά την κατάσταση του Παππά πριν την αναχώρηση για τις ΗΠΑ και πλέον στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν την επιστροφή του, ώστε να αποδείξει εμπράκτως ότι είναι σε θέση να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στην «φαρέτρα» του Αργύρη Πεδουλάκη.