Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στο... περίμενε για Ρόντγουελ και Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός

Στο... περίμενε για Ρόντγουελ και Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο δεν παρουσιάστηκε εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα, με τις επαφές να είναι μεν σε καλό επίπεδο αλλά να μην υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία.

Πάντως, οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν το συντομότερο τη μεταγραφή, καθώς θα λύσει τα χέρια του Γιώργου Δώνη, μιας και ο 28χρονος άσος θα υπολογίζεται τόσο ως μεσοαμυντικός, όσο και ως στόπερ και δεν θα γίνει άλλη προσθήκη κεντρικού αμυντικού.

Να τονιστεί πως μια μικρή διαφορά στο οικονομικό και η επιθυμία του παίκτη για δυνατότητα αποχώρησης μετά τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου είναι τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. 

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει και την υπόθεση του σέντερ φορ, που θα αποκτηθεί για να μπορεί να παίζει είτε δίπλα στον Κίκο Μακέντα, είτε στη θέση του.

Μάλιστα, για τον Φώτη Ιωαννίδη το ενδιαφέρον είναι ζωηρό εδώ και καιρό, αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Οι «πράσινοι» θέλουν τον νεαρό φορ ως μια λύση στην επίθεση, αλλά ο Λεβαδειακός δεν αρκείται σε ένα ποσοστό μεταπώλησης και αξιώνει και χρήματα.