Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΩΝΗΣ

Η απάντηση Δώνη και ΠΑΕ ΠΑΟ στα αγγλικά δημοσιεύματα για Χάντερσφιλντ

Ο Γιώργος Δώνης, με δήλωσή του προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε πως δεν θα άφηνε την ομάδα σε τέτοιο χρονικό σημείο, όσο κι αν έχει στόχο να εργαστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έπειτα από το σενάριο που κυκλοφόρησε περί ενδεχόμενης κρούσης από τη Χάντερσφιλντ...

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε στη Sun για την άλλοτε ομάδα του (έχει παίξει στους terriers στην ποδοσφαιρική του καριέρα) και την ευκαιρία που ενδεχομένως να του παρουσιαστεί εφόσον οι διοικούντες το κλαμπ θελήσουν να... χτυπήσουν την πόρτα του για την αντικατάσταση του Γιάν Ζίβερτ που απομακρύνθηκε. 

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορούσε να κρύψει τις φιλοδοξίες του και το όνειρο να βρεθεί ως προπονητής στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, τόνισε πως όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. 

Οι «πράσινοι», μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν έχουν δεχθεί την παραμικρή νύξη από τη Χάντερσφιλντ ή οποιαδήποτε ομάδα αναφορικά με τον προπονητή τους, ο οποίος, έκανε την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση: 

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό».

Τα πράγματα θέλησε να ξεκαθαρίσει και ο Παναθηναϊκός. Από τη μεριά της η διοίκηση καθησύχασε τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία απολύτως ενόχληση για τον Δώνη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του «τριφυλλιού»:

«Με αφορμή το δημοσίευμα της Sun διευκρινίζουμε ότι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει η παραμικρή νύξη ή ενόχληση από οποιαδήποτε ομάδα σχετικά με τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη. Από εκεί και πέρα κατά πάγια τακτική μας δεν σχολιάζουμε φημολογίες».