Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η κατάσταση με Ρόντγουελ στον Παναθηναϊκό και οι υποψήφιοι στόπερ

Η κατάσταση με Ρόντγουελ στον Παναθηναϊκό και οι υποψήφιοι στόπερ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Ρόντγουελ, την ώρα που έχει στο στόχαστρό του αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς.

Το θέμα του Άγγλου μέσου κυριαρχεί εδώ και μέρες στην «πράσινη» επικαιρότητα, με τους «πράσινους» να αναμένουν μέσα στα επόμενα 24ωρα το τελικό ξεκαθάρισμα όσον αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό, όμως το θέμα «κολλάει» στη ρήτρα που έχει ζητήσει ο Ρόντγουελ για να φύγει ως ελεύθερος αν το επιθυμήσει μετά από έναν χρόνο συμβολαίου.

Από την κατάληξη της υπόθεσης θα εξαρτηθεί το αν το «τριφύλλι» θα προχωρήσει σε απόκτηση άλλου αμυντικού μέσου, την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν τους «πράσινους» να κοιτάζουν και αρκετές περιπτώσεις στόπερ.

Συγκεκριμένα, γράφονται τα ονόματα των Τομάς Ερτό (31χρονος Γάλλος, ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού), Σλόμπονταν Ράικοβιτς (30χρονος Σέρβος που έφυγε από την Παλέρμο), Βίτο Βόρμχοορ (30χρονος Ολλανδός που μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο από τη Μπραν), αλλά και ο 32χρονος Γάλλος Βαλεντίν Ρομπέρζ του Απόλλωνα Λεμεσού. Τέλος, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ενδιαφερθεί και για τον Ούρος Τσόσιτς, αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.