Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πεδουλάκης

Πεδουλάκης: «Να είμαστε έτοιμοι τον Μάρτιο»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην τρίτη του θητεία ως προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ φιλοδοξεί να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και για τον Αθηναίου, ενώ παραδέχθηκε πως θέλει παίκτη, αλλά δεν υπάρχει!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα όσο μεγαλώνεις γίνεσαι και πιο σοφός. Είναι διαφορετικά τα πράγματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Να δώσουμε τις ευχές μας στον κόουτς Μπλατ, να είναι δυνατός. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μία ομάδα με ταχύτητα και πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας. Σημαντικό είναι και το κομμάτι του σουτ. Θέλαμε παιδιά που ξέρουν να περπατήσουν την Euroleague και από πίσω υπάρχει ένα γκρουπ με παιδιά που θέλουν να μπουν στην Euroleague. Το σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης για να συμπληρώσει: 

«Θα κρατήσουμε στοιχεία όπως το τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο, αλλά θα βελτιώσουμε και το 24άρι. Θέλουμε να είμαστε τον Μάρτιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί. Τα μεγάλα ματς κρίνονται στα τέλος και στο πέντε εναντίον πέντε. Αυτό θέλουμε να βελτιώσουμε».

Για την απουσία των διεθνών: «Μας λείπουν τρία βασικά στελέχη, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Θα τους ενσωματώσουμε στα παιχνίδια μετά. Αυτό υπάρχει σε αρκετές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Για την Εθνική: «Υπάρχει αισιοδοξία. Είμαστε ένας λαός που δεν μπαίνει σε καλούπια. Ο Γιάννης είναι ο καπετάνιος και αυτό το έχουν αποδεχτεί όλοι. Να είμαστε όλοι ήρεμοι και στα νοκ άουτ θα κριθούν όλα. Βγαίνει ένα ζεστό και ήρεμο κλίμα, αυτό είναι σημαντικό».

Για τον τραυματισμό του Αθηναίου: «Θα είχε τον ρόλο για βάθος στα γκαρντ, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Euroleague. Θέλουμε παίκτη, αλλά να είναι Έλληνας. Δεν υπάρχει κάτι όμως, έχουμε γενικά θέμα σε αυτή την θέση, το είδαμε και στην Εθνική».

Για το Final Four: «Τα social media είναι δυνατά, αλλά εμείς δεν έχουμε βάλει ταμπέλες. Η Euroleague είναι πολύ δυνατή φέτος. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά έχουμε αυτογνωσία. Στόχος είναι η οκτάδα και μετά βλέπουμε την συνέχεια, έχει δρόμο η διοργάνωση».