Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κολοβέτσιος ενόψει Άρη: «Να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε»

Κολοβέτσιος ενόψει Άρη: «Να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σε δηλώσεις του δεν κρύφτηκε, μίλησε για τους λόγους του κακού ξεκινήματος του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και την ευκαιρία που δίνει το παιχνίδι με τον Άρη.  

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Έλληνας στόπερ στην κάμερα της Nova:

«Χαλαρώσαμε στο μυαλό από την εικόνα που είχαμε στα φιλικά. Χάσαμε την συγκέντρωση, χάσαμε πολλά κομμάτια που πρέπει να είσαι καλός για να πάρεις ένα παιχνίδι. Ήταν ένα μάθημα για όλους. Χωρίς προσπάθεια και προσήλωση στο πλάνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Για το ματς με τον Άρη: «Το βλέπουμε σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να αντιδράσουμε και να δείξουμε στον κόσμο πως δεν είμαστε αυτή η ομάδα των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Είδαμε ότι ο Άρης ενισχύθηκε πολύ. Νομίζω ότι παίζοντας στην έδρα του θα παρατάξει το πάθος, περιμένουμε να μας πιέσει. Εμείς πρέπει να είμαστε ψυχικά έτοιμοι, να κρατήσουμε την μπάλα και να βρούμε το γκολ. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

Για τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι: «Ένα πρόβλημα περσινό ήταν η έλλειψη βάθους στον πάγκο. Θα πρέπει να βλέπουμε σαν υγιή ανταγωνισμό. Αν επαναπαύεσαι δεν είναι καλό. Γενικά πρέπει να βρούμε χημεία, να τους εντάξουμε στην ομάδα και όλοι μαζί να φανούμε δυνατοί».