Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναθηναϊκός: «Στήριξη στο πρότζεκτ, οι παίκτες να δείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες»

Παναθηναϊκός: «Στήριξη στο πρότζεκτ, οι παίκτες να δείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της στηρίζει τόσο τον Νίκο Νταμπίζα, όσο και τον Γιώργο Δώνη, το πρότζεκτ τριετίας που έχει εκπονηθεί και όπως τονίζει περιμένει από τους παίκτες να «παρουσιάσουν τις πραγματικές τους ικανότητες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη σημερινή συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή μας, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη κρίθηκε ότι η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση.

Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας. Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους. Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού».