Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έψαλαν στους παίκτες

Οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έψαλαν στους παίκτες...

Το τραγικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και η κάκιστη αγωνιστική εικόνα, που είχε ως αποκορύφωμα τη συντριβή από τον Άρη, δεν πέρασε στο ντούκου από την πλευρά των οπαδών των πράσινων που αποφάσισαν να μεταβούν την Τετάρτη το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του τριφυλλιού στο Κορωπί και να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές και τον Γιώργο Δώνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο, με την αντιπροσωπεία των περίπου 50 οπαδών να θέτει ξεκάθαρα ζητήματα όσον αφορά τις σχέσεις που υφίστανται μεταξύ τους, αλλά και την έλλειψη κινήτρου και πάθους που παρουσιάζεται στο χορτάρι στο ξεκίνημα της σεζόν, ζητώντας σε πολύ έντονο ύφος και σε σκληρή γλώσσα την άμεση αλλαγή της εικόνας ενόψει και του ντέρμπι της Κυριακής (22/9, 20:30) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 

«Θα πρέπει να ντρέπεστε για την εικόνα που έχετε. Παίξτε μπάλα. Είστε στον Παναθηναϊκό. Σοβαρευτείτε από την Κυριακή κιόλας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί στους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν έλλειψαν και κάποια… γαλλικά.