Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ομπράντοβιτς: «Πολύ ιδιαίτερο τουρνουά για μένα, ευχαριστώ προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Ομπράντοβιτς: «Πολύ ιδιαίτερο τουρνουά για μένα, ευχαριστώ προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Ξεχωριστή χαρακτήρισε την εμπειρία συμμετοχής στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην τιμή σύσσωμης της οικογένειας και ευχαρίστησε τον Δημήτρη για την πρόσκληση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα στο μπάσκετ.

Για μένα είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία για να τιμήσουμε τη μνήμη όχι μόνο του Παύλου αλλά και του Θανάση και του Κώστα. Όλης της οικογένειας. Δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είμαστε για να παίξουμε σήμερα, αλλά νομίζω πως το αποτέλεσμα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο είναι εύκολο να συνδυάσει σήμερα το αγωνιστικό με το συναισθηματικό μετά από όσα έζησε, δήλωσε: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι το θέμα του συναισθηματικού. Όταν έχεις καθημερινή επαφή με έναν άνθρωπο επί 13 χρόνια, είναι πολύ ξεχωριστό κάθε φορά που γυρνάω στο ΟΑΚΑ. Σκέφτομαι πρώτα αυτό και μετά το παιχνίδι. Προπονητής είμαι όταν αρχίσει το παιχνίδι μπαίνω και κάνω τη δουλειά μου, αυτό είναι το εύκολο».