Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
γιαννακόπουλος

BINTEO- Γιαννακόπουλος: «Θα πολεμήσω την βία με κάθε τρόπο»

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά της βίας. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με δήλωσή του, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ξέσπασε, με αφορμή την εισβολή οπαδών στο κλειστό του ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως «η βία και η τρομοκρατία σε κάθε της μορφή δεν επιτρέπεται στον Παναθηναϊκό, δεν είναι αποδεκτή και αυτό θα γίνει πράξη». Παράλληλα, πρόσθεσε πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: «Το να ακούμε πως ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση ήταν και ο σκοπός μας. Αυτό θέλαμε να κάνουμε προκειμένου να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έκαναν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ευρώπη. 

Δυστυχώς, όμως, για ακόμη μια φορά, αμαυρώθηκε η εικόνα με κάποια περιστατικά και θα ήθελα περισσότερο να σταθώ σε αυτό το σημείο: Είναι εδώ και πολλά χρόνια που προσπαθούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα άνθρωποι από τη Θύρα 13 να χτυπούν κόσμο που έρχεται με τις οικογένειές του στο γήπεδο να τους παίρνουν τα εισιτήρια, να σπάνε πόρτες και να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, έχουμε αλλάξει όλες τις εταιρείες σεκιούριτι που υπάρχουν στην Ελλάδα και ως τώρα καμία από αυτές δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε αυτό. 

Δυστυχώς, η αστυνομία και η Πολιτεία σφυρίζουν αδιάφορα σε κάτι τέτοιο. Προσπαθούμε μόνοι μας να σταματήσουμε αυτό το φαινόμενο ώστε να έρθει ο οικογενειάρχης στο γήπεδο με τα παιδιά του και να περάσει καλά. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι πως εμένα δεν θα με διώξουν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, εγώ θα τους διώξω. 

Φώναξα όλους τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, δεν έχει σημασία αν είναι… οι δεξιοί, οι αριστεροί, οι μεσαίοι ή οπουδήποτε είναι χωρισμένοι. Τους φώναξα όλους και τους εξήγησα πως σε ένα πρώτο περιστατικό θα κλείσω τη Θύρα 13 και θα τους επιστρέψω τα εισιτήρια. Και πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται σε ένα τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό και στη μνήμη δύο ανθρώπων που έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε αυτό το σκαλοπάτι στην Ευρώπη. 

Ενδεχομένως αυτό να μην έχει φτάσει σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, γι’ αυτό θέλω να το δηλώσω δημοσίως και ξεκάθαρα ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξουν τέτοιου είδους περιστατικά, είτε να σπάνε πόρτες, είτε να χτυπούν κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα κλείσω τη Θύρα 13, θα τους δώσω πίσω τα εισιτήρια και δεν θα τους επιτρέψω ξανά την είσοδο στο γήπεδο. Η βία και η τρομοκρατία σε κάθε της μορφή δεν επιτρέπεται στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, δεν είναι αποδεκτή και αυτό θα γίνει πράξη, είτε το θέλουν, είτε όχι!»