Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σένκεφελντ: «Παίξαμε σαν ομάδα και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε»

Σένκεφελντ: «Παίξαμε σαν ομάδα και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε»

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός σήμερα έπαιξε σαν ομάδα και αυτό πρέπει να συνεχίσει να κάνει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σένκεφελντ:

Για το πως ένιωσε στο πρώτο του ματς: «Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο και θέλουμε να φέρουμε τους φιλάθλους μας πίσω. Εμείς πρέπει να τους προσελκύσουμε για να έρθουν» Για το αποτέλεσμα: «Νομίζω ότι κάναμε ευκαιρίες σήμερα. Μετά από τόσα αρνητικά αποτελέσματα έπρεπε να έρθει ένα θετικό. Αυτό που έλεγα ήταν ότι αν είμαστε καλοί πίσω οι ευκαιρίες θα έρθουν. Πήραμε την ισοπαλία αλλά η νίκη θα μας έδινε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε»

«Κοιτάω να κάνω πάντα το καλύτερο που μπορώ με καθαρό μυαλό. Έχω τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε. Από κει και πέρα αρκετοί συμπαίκτες μου είχαν προβλήματα τραυματισμού, όπως ο τερματοφύλακας μας. Θέλω να επαναλάβω ότι όλα τα κάνω με την βοήθεια των συμπαικτών μου»

Για το αν περίμενε να αγωνιστεί τόσο σύντομα: «Δεν περίμενα να μπω τόσο γρήγορα. Αυτό που θέλω είναι να κάνω τη δουλειά μου με την αυτοπεποίθηση που έχω. Για το γεγονός ότι δεν «έβλεπε» την μπάλα την ώρα του πέναλτι: «Ήταν πολύ σημαντική στιγμή και δεν κοίταξα διότι ήμασταν υπό πίεση».

Για το αν ανέλαβε τον ρόλο του ηγέτη: «Νομίζω ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι ο ηγέτης. Οι νέοι κάνουν μερικά λάθη και εγώ αυτό που κάνω είναι να τους βοηθάω ώστε να μην κάνουν τα ίδια λάθη».