Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «κομμένοι» του Παναθηναϊκού

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «κομμένοι» του Παναθηναϊκού

Όλο το καλοκαίρι γίνονταν διαπραγματεύσεις για να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό είτε ως ελεύθεροι είτε πηγαίνοντας σε μια άλλη ομάδα που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις τους.

Οι πράσινοι δεν αξίωναν χρήματα για να τους παραχωρήσουν. Τους έλεγαν, όμως, πως δεν πρόκειται να τους δώσει όλα τα λεφτά που ορίζονταν στα συμβόλαιά τους κι εκεί υπήρχε η σύγκρουση των ανθρώπων του συλλόγου με τους «κομμένους». Τον Μουνιέ, τον Οικονόμου και τον Τζανδάρη.

Ο Αρμενάκας είναι μια διαφορετική περίπτωση, αφού ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να τον παραχωρήσει δανεικό, ο παίκτης δοκιμάστηκε από άλλον σύλλογο, αλλά τελικά δεν βρέθηκε ομάδα να τον αποκτήσει.

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ξεκάθαρος απέναντι στους συγκεκριμένους τέσσερις. Τους έκανε γνωστό πως θα προπονούνται μόνοι τους σε διαφορετικές ώρες με την υπόλοιπη ομάδα, μιας και ο προπονητής δεν υπολογίζει σε αυτούς.

Ωστόσο, πλέον τα πράγματα διαφοροποιούνται, ελέω FIFA. Στον Παναθηναϊκό είναι αναγκασμένοι να επαναφέρουν τους τέσσερις «κομμένους» στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να μην προκύψουν κυρώσεις από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Δεν θα συμμετέχουν σε όλες τις προπονήσεις, αλλά κάποιες μέρες «αναγκαστικά» θα πρέπει να βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Αυτό, φυσικά, δεν αλλάζει την άποψη του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος δεν τους υπολογίζει και δεν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσει σε κανένα παιχνίδι.