Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χατζόπουλος και Μαργαρίτης για την ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Χατζόπουλος και Μαργαρίτης για την ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο χρηματοδότης της φετινής προσπάθειας στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, με δηλώσεις τους σε τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκαν στην ΑΜΚ της ΚΑΕ που είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας.

«Η αύξηση έχει στόχο να εξαφανίσει κάποια παλιά χρέη. Αν θέλει ο κόσμος να ξαναδεί τον ΠΑΟΚ σε καλύτερο επίπεδο, μια βελτίωση στην ομάδα, θα πρέπει να συμμετέχει στην αύξηση, να μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτόν το στόχο», είπε αρχικά ο Χατζόπουλος και συνέχισε:

«Έχουμε ξεπεράσει τις 2.000 άτομα κι έχουν μαζευτεί πάνω από 100.000 ευρώ ως τώρα. Έχουμε και την υπόσχεση από την οικογένεια Σαββίδη, για διπλασιασμό του ποσού που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Εκεί μιλάμε για μία προσπάθεια, που αν καταφέρουμε να μαζέψουμε 500.000 ευρώ, που είναι ο στόχος μας, με το διπλασιασμό του, φτάνουμε στο 1.000.000».

Ο Μαργαρίτης, από την πλευρά του, στάθηκε και στη στήριξη των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που βοηθούν κι αυτοί και ξεχώρισε τον Αντρέ Βιεϊρίνια που είναι πάντα δίπλα στο τμήμα: «Όλα δείχνουν από τις πρώτες εβδομάδες, ότι ο κόσμος θέλει και στηρίζει την προσπάθεια. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουν. έτσι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια και ειδικά τον Βιεϊρίνια, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια, είναι δίπλα μας και μας στηρίζει».