Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
παοκ μπασκετ

Αλλαγή ημερομηνίας για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ιγκοκέα, αυτός είναι ο λόγος

Στη μετάθεση του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ιγκοκέα προχώρησε το BCL. Όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου λόγω του αριθμού κρουσμάτων Covid 19 που διαπιστώθηκαν στον «Δικέφαλο του Βορρά» 

Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής κρίνεται λογική και αναμενόμενη. Βάσει των τωρινών δεδομένων και παραμερίζοντας το σενάριο περαιτέρω διασποράς του ιού, ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει περισσότερους από οκτώ παίκτες. Από την πρώτη στιγμή η ελληνική ομάδα ενημέρωσε το BCL για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της, αιτήθηκε τη μετάθεση του αγώνα κι έτσι αποφασίστηκε να γίνει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων στις 29 Δεκεμβρίου αντί για τις 22 που είχε οριστεί.

Στον ΠΑΟΚ ήδη μετρούν οκτώ κρούσματα, ελπίζουν ότι δεν υπήρξε άλλη διασπορά και φυσικά αυτό το παιχνίδι θα γίνει υπό ειδικές συνθήκες. καθώς οι παίκτες που έχουν προσβληθεί δεν θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν για διάστημα τουλάχιστον μιας εβδομάδας.

Μετά τη μετάθεση του ευρωπαϊκού αγώνα για τις 29 του μήνα, λογικά θα συμβεί το ίδιο και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Αυτός προγραμματίστηκε για τις 27 του μήνα, οπότε αναμένεται η απόφαση της ΕΟΚ.