Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει ρατσιστικά σχόλια από Ολλανδό δημοσιογράφο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook καταγγέλλει ρατσιστικά σχόλια από Ολλανδό δημοσιογράφο κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων φιλάθλων, τονίζει ότι θεωρεί δεδομένη την τιμωρία του Άγγλου διαιτητή της ρεβάνς με τον Άγιαξ Κρεγκ Πόουσον και ζητά από την UEFA ν' αποτιμήσει τη "χθεσινή ντροπιαστική βραδιά".

Αναλυτικά η ανάρτηση:

"Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.

Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους. Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου.

Μια - καθυστερημένη έστω - επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA".