Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
O προβληματισμός του Φερέιρα για το διπλό πρόσωπο του Εσίτι

O προβληματισμός του Φερέιρα για το διπλό πρόσωπο του Εσίτι

Ο Αμπέλ Φερέιρα μπήκε μαζί με τους συνεργάτες του σε διαδικασία ανάλυσης του αγώνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και ένα από τα βασικά ζητήματα που κατέγραψε στο μπλοκάκι του ήταν για μία ακόμη φορά το διπλό πρόσωπο του Άντερσον Εσίτι.

Ο Νιγηριανός μέσος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο διάστημα του αγώνα, όταν ο Δικέφαλος του Βορρά κυριάρχησε πλήρως, αλλά έριξε απότομα στροφές στο δεύτερο μέρος.

Προφανώς, αυτό έπαιξε ρόλο και στην απώλεια της κυριαρχίας της μεσαίας γραμμής στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ έμοιαζε χαμένος μέσα στο γήπεδο.

Ποιο είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του, προφανώς δεν θα ειπωθεί δημόσια.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες, μία από τις πρώτες εντολές του Πορτογάλου τεχνικού των ασπρόμαυρων προς τον Αφρικανό χαφ για τα επόμενα ματς θα είναι να κρατά λιγότερο τη μπάλα στα πόδια του, καθώς θεωρεί πως αυτό είναι κάτι που του προκαλεί μεγαλύτερη κόπωση.

Επιπλέον, δεν μπορεί κανείς να παραλείψει και το γεγονός ότι ο Εσίτι είχε κάνει ταξίδι δύο μέρες πριν το ματς με τον Ατρόμητο για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη έπειτα από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα.