Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σε προχωρημένες συζητήσεις ΠΑΟΚ και Γιάνκοβιτς

Σε προχωρημένες συζητήσεις ΠΑΟΚ και Γιάνκοβιτς

ΠΑΟΚ και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μπήκαν σε νέα διαδικασία επαφών για συνεργασία μέχρι το τέλος της χρονιάς με πολλές πιθανότητες συμφωνίας μέσα στο επόμενο 48ώρο.

Μάλλον πρόκειται για την τελευταία απόπειρα συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών καθώς προηγήθηκαν συζητήσεις και στο προηγούμενο διάστημα. Η διαφορά μεταξύ των επαφών του καλοκαιριού με το… σήμερα, έχει να κάνει με το ποσό που μπορεί να οδηγήσει στην τελική συμφωνία και φυσικά το χρονικό διάστημα της συνεργασίας. Για την ακρίβεια, ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει εξάμηνο συμβόλαιο (μέχρι το τέλος της χρονιάς δηλαδή) και ήδη μπορεί να εγγυηθεί (σχεδόν) το μισό ποσό. Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει εγγυήσεις για το σύνολο του ποσού, συνολικά όμως αντιμετωπίζει με πολύ θετική σκέψη την προοπτική της συνεργασίας, συνυπολογίζοντας και το ότι ο Δικέφαλος αγωνίζεται στο BCL.

Οι συζητήσεις προβλέπεται να κορυφωθούν μέσα στο επόμενο 48ώρο κι εκεί θα φανεί αν μπορεί να βρεθεί τρόπος για την τελική συμφωνία. Αυτή τη στιγμή πάντως, οι πιθανότητες είναι υπέρ της συμφωνίας.