Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ουζουνίδης: «Η μεταγραφή του Βλαχοδήμου βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό»

Ουζουνίδης: «Η μεταγραφή του Βλαχοδήμου βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό, είναι έτοιμος για ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

Έτοιμο για να αγωνιστεί σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα από την Μπενφίκα βλέπει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola».

«Χτίσαμε μια πολύ καλή σχέση. Του έδωσα την θέση του βασικού γιατί οποιοσδήποτε προπονητής δίνει μια ευκαιρία σε έναν παίκτη, ανεξαρτήτως θέσης, ο οποίος κάθε μέρα προσπαθεί να είναι ο καλύτερος και δουλεύει για να μαθαίνει, ο οποίος έχει καλή σχέση με τους συμπαίκτες και ποιότητα. Αυτό συνέβη. Έχει ποιότητα και άρπαξε την ευκαιρία» εξήγησε ο 51χρονος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ για τον γκολκίπερ των Αετών.

«Δουλεύει πολύ και αξίζει όλα όσα του συμβαίνουν. Η μεταγραφή του (σ.σ. 2,4 εκατομμύρια ευρώ) βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε πολλά οικονομικά προβλήματα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον Παναθηναϊκό, αλλά μια εύκολη και καλή για τον Βλαχοδήμο» πρόσθεσε ο Ουζουνίδης, ο οποίος επισήμανε ακόμα ότι «παίζει σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά νιώθω ότι είναι έτοιμος για να κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του, για ένα καλύτερο πρωτάθλημα».