Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νταμπράουσκας

Νταμπράουσκας: «Δεν πρέπει να φοβηθούμε τον Ολυμπιακό»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας περιμένει από τη Λουντογκόρετς να φανεί γενναία στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να μην φοβηθεί τους παίκτες του.

Ο 44χρονος Λιθουανός τεχνικός της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε:

Στον Ολυμπιακό: «Θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να φοβηθούμε. Πρέπει να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε. Να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Να δούμε πως θα πάρουμε αποτέλεσμα. Θα έχουμε δύσκολες στιγμές στον αγώνα. Περιμένουμε πως θα υποφέρουμε. Να δούμε πως θα τις ξεπεράσουμε. Να δούμε πως θα παίζει και ο αντίπαλος. Να παίξουμε έξυπνα και σκληρά και να παίξουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα». 

Στο τι περιμένει από την ομάδα του: «Να έχουμε το στιλ μας. Να είμαστε γενναίοι και έξυπνοι. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο ματς, αλλά δεν ήρθαμε εδώ για να είμαστε απλά εδώ. Για μία παρουσία».

Στο Champions League: «Ο καθένας έχει το κίνητρο και ονειρεύεται να παίξει τέτοια ματς. Ματς με αδρεναλίνη. Ελπίζω αύριο να είμαστε η πιο καλή ομάδα».

Στο αν ξεχωρίζει παίκτη του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Πρέπει να τον δούμε συνολικά διότι είναι μία ομάδα εναντίον μίας άλλης».