Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φαν Σιπ: «Μας δίνει ώθηση το αποτέλεσμα με Ισπανία - Να μην ξεχνάμε πού ήταν η Εθνική»

Φαν Σιπ: «Μας δίνει ώθηση το αποτέλεσμα με Ισπανία - Να μην ξεχνάμε πού ήταν η Εθνική»

Στην έξτρα ώθηση που πήρε η Εθνική Ελλάδος από το μεγάλο αποτέλεσμα με τους Ισπανούς στάθηκε ο Τζον Φαν Σιπ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για την αυριανή (28/3, 17:00) φιλική αναμέτρηση με την Ονδούρα.

Ο Ολλανδός ανέφερε πως το αποτέλεσμα αυτό δίνει δύναμη στους ποδοσφαιριστές και για τα επόμενα παιχνίδια, ενώ μίλησε και για την κλήση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με την Ονδούρα: «Δεν ξέρουμε τόσα για την Ονδούρα. Έχουμε κάποια ματς, όπως με τη Λευκορωσία. Θα επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Αντίθετα με την Ισπανία, θα έχουμε παραπάνω τη μπάλα και αυτό θέλουμε και με Ονδούρα και με Γεωργία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τον Αλεξανδρόπουλο: «Είναι νεαρός παίκτης. Τον παρακολουθούσαμε. Έχει κάνει βήματα προόδου. Έχει να μάθει πολλά ακόμα, όμως είχαμε λόγο να τον καλέσουμε μετά το πρόβλημα του Πέλκα. Ελπίζουμε να είναι ΟΚ ο Πέλκας, αλλά θέλουμε παραπάνω παίκτες και για τη Γεωργία. Ίσως να τον δούμε να παίζει και να δούμε την πρόοδό του».

Για τα ματς με αδύναμες ομάδες: «Είχαμε ομάδες από την Ευρώπη με καλά αποτελέσματα, όπως τη Σλοβενία και το Κόσοβο. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Ας μην ξεχνάμε πού ήταν η Εθνική και πού είναι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα. Να παίρνουμε αποτελέσματα και να σκοράρουμε».

Για το πώς προετοιμάζει τους παίκτες: «Με τους παίκτες μιλάμε για το πώς να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση. Βέβαια, υπάρχει και η πνευματική προετοιμασία. Μας δίνει ώθηση το καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία και τη δυνατότητα να το... κουβαλήσουμε στα επόμενα ματς. Θα μας δώσει μία καλή ενέργεια».