Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
42

«Προς ανατροπή δεδομένων με Φαν Σιπ στην Εθνική - Τι παίζει με Σάντος»!

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας συναντήθηκαν με τον Τζον Φαν Σιπ και στο τραπέζι έπεσε η προοπτική της παραμονής του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής μέχρι και τους αγώνες του επόμενου Nations League που θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2022!

Διακαής πόθος των ανθρώπων της ΕΠΟ παραμένει ο Φερνάντο Σάντος και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο παραπάνω deadline.

Ο πολύπειρος τεχνικός δεσμεύεται με την Εθνική Πορτογαλίας και αν καταφέρει να την οδηγήσει στο Μουντιάλ, θα είναι ελεύθερος στα τέλη του 2022, κάτι που θεωρητικά σημαίνει ότι θα μπορούσε να αναλάβει τη γαλανόλευκη από την 1η Ιανουαρίου του 2023. Εφόσον δε η Πορτογαλία δεν καταφέρει να φτάσει στο μεγάλο ραντεβού του Κατάρ, ο Σάντος θα μπορούσε να «τσεκάρει» την Εθνική μας στα ματς του Nations League και στη συνέχεια να αντικαταστήσει τον Φαν Σιπ.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, η παραμονή του Ολλανδού μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους της ΕΠΟ, αρκεί φυσικά αυτή να συνδυαστεί με την έλευση του Σάντος στη συνέχεια. Από την πλευρά του, ο Φαν Σιπ φαίνεται να έχει μετανιώσει που βιάστηκε να κλείσει την πόρτα στην Ομοσπονδία και πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες.