Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εθνική ομάδα

Τα νεότερα για την αναζήτηση του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας

Μετά το διαζύγιο με τον Τζον Φαν Σιπ, οι άνθρωποι της ΕΠΟ "τρέχουν" το θέμα του υποψήφιου διαδόχου για την άκρη του πάγκου της Εθνικής ομάδας. Οι επόμενες υποχρεώσεις με φιλικούς αγώνες είναι τον Μάρτιο και τα επίσημα ξεκινούν τον Ιούνιο, επομένως δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη. Στόχος είναι να γίνει η κατάλληλη επιλογή και να αναλάβει ένας άνθρωπος με σχέδιο, όραμα και να έχει τις ικανότητες να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των μεγάλων διοργανώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους περίπου 30 προπονητές που έχουν προταθεί, ετοιμάζεται μια λίστα 3-4 προπονητών, από την οποία θα προκύψει ο νέος εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης, έχει αναλάβει το ζήτημα, φυσικά σε άμεση επικοινωνία με τον Τάκη Φύσσα και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Δημητρίου.

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα ραντεβού. Ο στόχος είναι μέχρι τις 20-25 Ιανουαρίου να έχει κλείσει οριστικά το ζήτημα και να έχει βρεθεί ο νέος προπονητής. Το θέμα θα τρέξει άμεσα, έχει ήδη γίνει προεργασία, τα βιογραφικά περνούν από κόσκινο και ακολούθως θα γίνουν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις.