Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εθνική ομάδα

Η λίστα των υποψήφιων προπονητών της Εθνικής ομάδας, πότε θα αποφασίσει η ΕΠΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν από την ΕΠΟ έχει αρχίσει να δρομολογείται το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή της Εθνικής μας ομάδας. Μάλιστα έχει φτιαχτεί μια λίστα με συγκεκριμένα ονόματα προπονητών με τους οποίους θα γίνουν επαφές.

Μέσα σε αυτή τη λίστα φαίνεται να είναι και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο Ντούνγκα, ο οποίος φέρεται να έχει μεταφέρει σε ιθύνοντες της ΕΠΟ ότι θέλει να δουλέψει στην Εθνική Ελλάδας αλλά και προπονητές από Ιταλία και Γερμανία. Ο Τζιάνι Ντι Μπιάζι, τεχνικός του Αζερμπαϊτζάν, είναι μία περίπτωση που αρέσει πολύ (κατά άλλες πηγές κοντά στην ΕΠΟ τόσο πολύ ώστε να έχει ανέβει ιδιαίτερα ψηλά στη σχετική λίστα) ωστόσο έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Δεν είναι δηλαδή τόσο απλή υπόθεση. Ο 65χρονος Ντι Μπιάζι είναι λάτρης του 3-4-1-2 και έχει δουλέψει σε Εθνικές ομάδες αλλά και σε συλλόγους σε Ιταλία και Ισπανία. Ο στόχος των ανθρώπων της ΕΠΟ είναι να έχουν κλείσει τον αντί-Φαν Σιπ το αργότερο έως και τις 15 Φλεβάρη.

Να τονίσουμε ξανά πως για την Εθνική υπήρχαν και υπάρχουν δύο πόλοι ή δύο τάσεις εάν θέλετε. Ο ένας είναι της πλευράς Δημητρίου που μιλά κυρίως με Ιταλία (ή και Ισπανία) και ο άλλος ο πόλος των Φύσσα, Κωνσταντινίδη που έχει επαφές με Γερμανία και Βόρεια Ευρώπη.