Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρόμα

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Η αποθέωση της Ρόμα από τους οπαδούς της!

Η αποστολή της Ρόμα επέστρεψε θριαμβεύτρια από τα Τίρανα και έκανε παρέλαση σε κεντρικούς δρόμους της Ρώμης, με πάνω από 100.000 εκστασιασμένους τιφόζι  να αποθεώνουν τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους ποδοσφαιριστές του.

Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς των τζαλορόσι την κατάκτηση του Europa Conference League κατά την επιστροφή τους στην Ρώμη | 26 Μαΐου 2022

Το γκολ του Νικολό Ζανιόλο από το πρώτο ημίχρονο έφτανε για τους «τζιαλορόσι» για να νικήσουν με 1-0 και να κατακτήσουν το Europa Conference League. 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού στους εκδρομείς οπαδούς της που βρέθηκαν στις εξέδρες της "Αρένα Κομπετάρε" ωστόσο το μεγάλο και ακόμα πιο εντυπωσιακό πάρτι στήθηκε σήμερα, με την αποστολή να επιστρέφει στη βάση της και να γίνεται το αδιαχώρητο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Από νωρίς το απόγευμα, άρχισε την πορεία του από τις Θέρμες του Καρακάλλα (από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα λουτρών στην αρχαία Ρώμη) το ανοιχτό διώροφο λεωφορείο της Ρόμα στο οποίο είχαν επιβιβαστεί οι παίκτες και ο Μουρίνιο, για να φτάσουν στον Μέγα Ιππόδρομο και από εκεί στο Κολοσσαίο, και να γνωρίσουν την αποθέωση.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής, που κράτησε αρκετές ώρες, υπήρχαν οπαδοί της Ρόμας που χειροκροτούσαν τους παίκτες και τραγουδούσαν συνθήματα για την ομάδα τους, με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Νικολό Ζανιόλο να γίνονται αποδέκτες των περισσότερων αποθεωτικών συνθημάτων.