Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πότε εκδικάζονται οι εφέσεις Ολυμπιακού, Καραπαπά, ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Τότε εκδικάζονται οι εφέσεις Ολυμπιακού, Καραπαπά, ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Για την επόμενη Τετάρτη (20/5) ορίστηκε εκδίκαση των εφέσεων που κατέθεσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Κώστας Καραπαπάς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της πειραϊκής ΠΑΕ, πρόκειται για το πρόστιμο σχετικά με τον μασκοφόρο που εισέβαλε στο γήπεδο στον αγώνα με την Ξάνθη στο Φάληρο, ενώ η έφεση του αντιπροέδρου των ερυθρόλευκων για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ματς του πρώτου γύρου με τους Ακρίτες και είχαν επιφέρει πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Αμφότερες οι υποθέσεις είναι εξ αναβολής.

Παράλληλα θα εκδικαστεί η έφεση του αφεντικού της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης στα γήπεδα για οκτώ μήνες αναφορικά με το επεισόδιο που είχε με τον Πορτογάλο διαιτητή Αρτούρ Σοάρες Ντίας στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη, αλλά και αυτή της Ένωσης που είχε τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Όσο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η εκδίκαση της έφεσης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αφορά σε πρόστιμο για αγώνα Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι υποθέσεις:

«ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

1.Έφεση του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ κατά της υπ’ αριθμ. 389/2019 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ.

2.Έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 56/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL1.

3.Έφεση του σωματείου ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 23/18.02.2020 απόφασης της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

4.Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 100/2020 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

5.Έφεση της ΠΑΕ ΑΟ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ-ΔΟΞΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 96/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της Football League και της ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ.

6.Έφεση του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ κατά της από 5/3/2020 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

7.Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ κατά της υπ’ αριθμ. 137/2020 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ».