Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η απάντηση του Αϊτόρ στις κατηγορίες για τον πανηγυρισμό του (ΦΩΤΟ)

Η απάντηση του Αϊτόρ στις κατηγορίες για τον πανηγυρισμό του (ΦΩΤΟ)

Τη δική του απάντηση σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον περιβόητο πανηγυρισμό του στον τελικό του Κυπέλλου έδωσε ο Αϊτόρ.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έκανε κάποια προσβλητική χειρονομία προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Εξήγησε, λοιπόν, ότι πρόθεσή του δεν ήταν να προσβάλλει κανέναν, αλλά απλώς να μιμηθεί τον τρόπο που γιορτάζει τα γκολ ο συμπατριώτης του, Ντεουλοφέου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αϊτόρ:

«Σχετικά με τις πληροφορίες που εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες θα ήθελα να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι έκανα κάποια προσβλητική χειρονομία εναντίον οποιουδήποτε κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού για το γκολ που μας χάρισε το Κύπελλο το περασμένο Σάββατο. Το μόνο που έκανα ήταν να πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο Ζεράρντ Ντεουλοφέου, συνάδελφος τον οποίο θαυμάζω και με τον οποίο έχουμε τον ίδιο εκπρόσωπο. 

Δεν θα ήθελα ένα γκολ σε μία τόσο σημαντική ημέρα για μένα να λερωθεί από εντελώς εσφαλμένες πληροφορίες. Δεν καταλαβαίνω πώς δημιουργείται φωτιά βασισμένη σε ψέματα σχετικά με τον τρόπο που ένας παίκτης πανηγυρίζει ένα γκολ. Σημείωσα ένα πολύ σημαντικό γκολ για τον σύλλογό μου και για εμένα και δεν θέλησα να προσβάλλω την ευαισθησία κανενός. 

Στη διάρκεια της καριέρας μου έχω πάντοτε σεβαστεί το ποδόσφαιρο, την ομάδα μου, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους».