Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ντεμπελέ

Εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα με Ντεμπελέ

Το ζήτημα με την ανανέωση του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ είναι στην επικαιρότητα για την Μπαρτσελόνα, η οποία πιέζει την πλευρά του παίκτη για να πάρει άμεσα απάντηση. Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί.

Οι Καταλανοί έχουν καταθέσει την τελική πρότασή τους στον Ντεμπελέ και σύμφωνα με την εφημερίδια «Sport» η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι κρίσιμη, καθώς θα υπάρξει σύνοδος κορυφής στον σύλλογο, ώστε να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Είναι δεδομένο πως τον παίκτη έχουν πλησιάσει κι άλλες ομάδες προσφέροντάς του καλύτερα χρήματα από αυτά που του δίνει η Μπαρτσελόνα ωστόσο ο ίδιος θέλει να μείνει στην Βαρκελώνη, καθώς βλέπει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της. Μάλιστα ο Τσάβι τον πιστεύει πολύ και έχει δώσει κι εκείνος τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η ανανέωση.

Η πλευρά του παίκτη είναι δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, αλλά στους «μπλαουγκράνα» υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα κλείσει θετικά η υπόθεση.