Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Super League 1

Η κατάσταση με τον κορονοϊό στις ομάδες της Super League 1

Τρεις ακόμα ομάδες ανακοίνωσαν σήμερα πως βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις τους. Ο λόγος για την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό. Πλέον οι ομάδες της Super League 1 που έχουν "χτυπηθεί" από τον κορονοϊό έφτασαν τις 12 σε σύνολο 14 που είναι στην κατηγορία. Και συνολικά τα κρούσματα στην Super League 1 είναι 48.

Συγκεκριμένα μόνο η Λαμία και ο Αστέρας δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα κάποιο κρούσμα κορονοϊού σε αντίθεση με τις ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητο, Βόλο, Ιωνικό, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τις 12 ομάδες που έχουν κρούσμα στις τάξεις τους η ομάδα των Ιωαννίνων είναι αυτή με τα περισσότερα, καθώς έχει ανακοινώνει 8 κρούσματα, ενώ τον ΠΑΣ ακολουθεί ο Άρης με 6 και πλέον ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Βόλος με 5. Από τέσσερα έχουν ΑΕΚ, και Παναιτωλικός και 3 ο Απόλλων Σμύρνης ενώ δύο κρούσματα έχουν Ιωνικός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Με τη διαφορά πως για τους "ερυθρόλευκους" τα κρούσματα αφορούν δύο ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα είναι οι Ροντρίγκες, Κούντε, που έχουν ενσωματωθεί σε Πράσινο Ακρωτήρι και Καμερούν αντίστοιχα ενόψει του Κόπα Άφρικα.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

ΑΕΚ 4

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3

ΑΡΗΣ 6

ΑΣΤΕΡΑΣ -

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5

ΒΟΛΟΣ 5

ΙΩΝΙΚΟΣ 2

ΛΑΜΙΑ -

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

ΟΦΗ 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4

ΠΑΟΚ 5

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 8