Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παραμονή Χριστουγέννων το νέο επιχειρηματικό «μπαμ» του Γιώργου Μελισσανίδη!

Παραμονή Χριστουγέννων το νέο επιχειρηματικό «μπαμ» του Γιώργου Μελισσανίδη!

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Γιώργου Μελισσανίδη, γιου του αφεντικού της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ολοκληρώθηκε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων.

Ο Γιώργος Μελισσανίδης, που διευθύνει την "Aegean Shipping", ανακοίνωσε με σχετικό δελτίο Τύπου πως άσκησε την επιλογή για την απόκτηση του τρίτου πλοίου, σε συνέχεια της συμφωνίας με την COSCO Heavy Industry(Yangzhou).

Το δελτίου Τύπου αναφέρει τα εξής:

"Η διεύθυνση της Aegean Shipping, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι στις 24 Δεκεμβρίου 2020, άσκησε την επιλογή της για την απόκτηση του 3ου πλοίου σε συνέχεια της συμφωνίας με την COSCO Heavy Industry(Yangzhou) Co.Ltd, για την κατασκευή 2+1 δεξαμενόπλοιων AFRAMAX από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2020. Επιπλέον υπέγραψε επιστολή προθέσεως για την κατασκευή ενός ακόμη πλοίου, το τέταρτο στην σειρά.

Με την πρόσθεση αυτών των τεσσάρων πλοίων στον στόλο της Aegean, ο συνολικός αριθμός των νέων κατασκευών σε συνεργασία με τα ναυπηγία της Cosco τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ανέρχεται σε δώδεκα.

Σήμερα ολόκληρος ο στόλος της Aegean Shippping αποτελείται από νεόκτιστα πλοία. Όλα τα πλοία της Aegean Shipping και ειδικά οι νέες αγορές, είναι κατασκευασμένα και πιστοποιημένα να πληρούν τις υψηλότερες, φιλικές για το περιβάλλον, προδιαγραφές, ενισχύοντας τη δέσμευση μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με την παραλαβή των τεσσάρων νέων πλοίων, ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου της AEGEAN, θα είναι 2,9 έτη. Ο κύριος Γ. Μελισσανίδης δήλωσε ότι είναι περήφανος για την οικογένεια της Aegean που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την υλοποίηση του οράματος του πλοιοκτήτη".