Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΕΚ

Η οριστική απόφαση της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε πως δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία 1.000 οπαδών στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ κι έτσι το ματς θα διεξαχθεί  κεκλεισμένων των θυρών.

Στην «Ένωση» τονίζουν πως δεν είναι δυνατόν να γίνει διάκριση ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, ειδικά όταν έχουν πωληθεί περισσότερα από 16.000 διαρκείας το περασμένο καλοκαίρι, οπότε πήραν την απόφαση να μην έχει καθόλου οπαδούς το ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες και ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα υψηλού ενδιαφέροντος, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει σταθερή στις ιδέες της, αλλά και στην άποψη που εξέφρασε θεσμικά και δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε διαχωρισμό, ούτε ακόμα σε τυχαία επιλογή μεταξύ των 16.043 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας από σεβασμό στους φιλάθλους της, που την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση του πίνακα εισιτηρίων μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Για εμάς όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών.

Μας είναι αδύνατον να εφαρμόσουμε μία απόφαση την οποία από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε ως πρακτικά ανεφάρμοστη και άδικη και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου της ομάδας μας».