Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Ντέρμπι» ΑΕΚ και Ολυμπιακού για εξτρέμ-φωτιά «βλέπουν» οι Σέρβοι!

«Ντέρμπι» ΑΕΚ και Ολυμπιακού για εξτρέμ-φωτιά «βλέπουν» οι Σέρβοι!

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Άρη, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους για τον 23χρονο Αργεντίνο εξτρέμ.

«Θα ήθελα η κατάσταση στο ποδόσφαιρο της Σερβίας να ήταν διαφορετική, αλλά τα περισσότερα έσοδά μας είναι από πωλήσεις παικτών. Πρέπει να πουλάμε ποδοσφαιριστές κάθε χρόνο. Είχαμε επίσημες προτάσεις για τον Νιέγκος Πέτροβιτς και για τον Ματέο Γκαρσία. Είναι παίκτης του Αστέρα και το γεγονός ότι ο Αστέρας απέρριψε την πρόταση, δείχνει ξεκάθαρα ποια ακριβώς είναι η θέση του στην ομάδα», είπε ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα.

Τώρα βεβαίως αν όντως οι Σέρβοι υπολογίζουν στον ποδοσφαιριστή ή λένε οτι το κάνουν ώστε να αποκομίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος από την πώληση του, είναι κάτι που μένει να φανεί.

Όμως, ο σερβικός Τύπος αναφέρει ότι τα «τα 3.000.000 ευρώ που ζητά ο Ερυθρός Αστέρας είναι υπερβολικά λεφτά για την ΑΕΚ και τον Άρη, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη την θέση του». Φυσικά, όμως, τα χρήματα αυτά, λογίζονται ως η τιμή εκκίνησής για τον Γκαρσία.

Παράλληλα, σε κάποια άλλα Μέσα, αναφέρεται πως «η ΑΕΚ θα κινηθεί για τον δανεισμό του Αργεντινού ποδοσφαιριστή», ενώ επισημαίνουν πως «η προσφορά του Άρη ήταν στο 1.200.000 ευρώ».