Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θερμό τετ-α-τετ Μελισσανίδη με Πογέτ στο ΟΑΚΑ

Θερμό τετ-α-τετ Μελισσανίδη με Πογέτ στο ΟΑΚΑ

Τα είπαν στο ΟΑΚΑ οι Μελισσανίδης-Πογέτ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και ο πρώην τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» (και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός) τα είπαν σε καλό κλίμα στο περιθώριο του αθηναϊκού ντέρμπι.

Μπορεί το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να μην βγήκε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες τον Απρίλιο του 2016, αλλά φαίνεται ότι οι δύο άνδρες έχουν καλές σχέσεις.

«Ήρθα και το κλαμπ ήταν ικανοποιημένο από αυτούς τους οκτώ μήνες. Είχα την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις, δεν ενεπλάκην εγώ, ο μάνατζερ μου μόνο, δεν υπήρξε συμφωνία και έφυγα. Η σχέση μου με τον πρόεδρό μου -έτσι τον αποκαλώ εγώ- τον Μελισσανίδη, είναι εξαιρετική. Κάποια στιγμή, δεν το ξέρετε, ήμασταν σε ένα εστιατόριο, χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε. Δεν υπάρχει κάτι κακοπροαίρετο. Θα σας φέρω το παράδειγμα της Σάντερλαντ, έχω πολύ καλή σχέση με τον Αμερικανό ιδιοκτήτη. Αλλά μια μέρα μου είπε φύγε. Μίστερ, γεια, πήγαινε σπίτι σου. Και με τον Μελισσανίδη το ίδιο. Δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω και πάλι μαζί του. Είναι ο υπεύθυνος, είναι το αφεντικό, είμαι ο προπονητής, οπότε πρέπει να το αποδεχθείς», είχε επισημάνει πρόσφατα σε συνέντευξή του στη Nova.