Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μεταξάς: «Εκεί κρίθηκε το ματς με την ΑΕΚ»

Μεταξάς: «Εκεί κρίθηκε το ματς με την ΑΕΚ»

Ο Ηρακλής Μεταξάς δήλωσε ικανοποιημένος με την προσπάθεια της ομάδας του στην ήττα από την ΑΕΚ, ένα ματς που όπως τόνισε κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ωστόσο επεσήμανε ότι ο στόχος του ΠΑΣ είναι να φτάσει στο σημείο να μπορεί να νικά τα ματς κόντρα στους «μεγάλους».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά το ΠΑΣ – ΑΕΚ 1-2:

«Το ματς κρίθηκε σήμερα στο ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ. Εμείς είχαμε το δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η μπάλα, σε τιμωρεί αν δεν σκοράρεις. Η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει ένα περίεργο γκολ, νομίζω κόντραρε και κάπου η μπάλα. Είχε βεβαίως και η ΑΕΚ φάσεις, αλλά είχαμε και εμείς. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε στιγμές για κάτι καλό. Δεν σκοράραμε όμως και γι αυτό φεύγουμε ηττημένοι. 

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το γρήγορο γκολ, κάποιες στιγμές ήμασταν και βιαστικοί με γεμίσματα, είναι λεπτομέρειες αυτές που κάνουν τη διαφορά. Καλά παίξαμε γενικά και θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά. Ειδικά αν σκεφτούμε που ήμασταν πριν 4 μήνες και που σήμερα, να παίζουμε έτσι με μια ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, στα ίσα και να φτάνουμε γενικά κοντά στη νίκη απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε όμως και να τις νικάμε. 

Το καλό είναι ότι σήμερα είχαμε και πάλι πάθος μετά το 5-0, ακολουθήσαμε την τακτική μας και δουλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε να προσπαθούμε κάθε Σ/Κ για τις νίκες, ειδικά στα ματς που είμαστε κοντά. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο θαρραλέοι, λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος».