Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Μεταγραφή» στην ΑΕΚ λόγω Χνιντ!

«Μεταγραφή» στην ΑΕΚ λόγω Χνιντ!

Επαγγελματία προπονητή με 15ήμερη σύμβαση ήταν αναγκασμένη να προσλάβει η ΑΕΚ για να γυμνάζει το Νασίμ Χνιντ, όσο καιρό ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα βρίσκεται στην Ολλανδία.

Όμως το θέμα δεν ήταν τόσο απλό. Ποδοσφαιριστές όπως ο Μαροκινός, που δεν υπολογίζονται ως μέλη της πρώτης ομάδας, πρέπει να γυμνάζονται από προπονητή κάτοχο του ανώτατου διπλώματος, δηλαδή του UEFA Pro. Όσοι, όμως, θα μπορούσαν να επιτελέσουν το ρόλο αυτό, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι βοηθοί του, Ντάρκο Τέσοβιτς, Νίκος Παναγιωτάρας, βρίσκονται στην Ολλανδία.

Έτσι, η Ένωση, για να αποφύγει το ενδεχόμενο προσφυγής, προσπάθησε να βρει έναν κάτοχο διπλώματος UEFA Pro. Όμως, κανένας Έλληνας επαγγελματίας δεν δέχτηκε να αναλάβει αυτό το καθήκον μόνο για λίγες ημέρες (μέχρι δηλαδή και τις 9 Ιουλίου) που η πρώτη ομάδα θα βρίσκεται στο Μπουργκ Χάαμστεντε. Τελικά η λύση ήλθε από την Κύπρο, καθώς βρέθηκε προπονητής κάτοχος του πτυχίου και είναι αυτός που προπονεί τον Χνιντ τις τελευταίες ημέρες.

Σε πρώτο στάδιο η ΑΕΚ αναζητούσε κάποιον για να γυμνάζονται όλοι όσοι θα έμεναν εκτός πρώτης ομάδας για διάφορους λόγους. Όμως στην πορεία ο Ντέλετιτς βρήκε ομάδα, ο Κρίστιτσιτς πήγε στον Ερυθρό Αστέρα, ο Σιμάο έχει επιπλέον άδεια για να διαπραγματευθεί με άλλο σύλλογο κι έτσι έμεινε μόνο ο Χνιντ.