Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μελισσανίδης

Ο ρόλος του Δημήτρη Μελισσανίδη στη διεξαγωγή του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Πλέον πρέπει να θεωρείται οριστικό ότι το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να γίνει (19:30). Η «Ένωση» έλαβε προφορικές διαβεβαιώσεις, όπως και η διοργανώτρια αρχή, ότι δεν θα δοθεί συνέχεια στο αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή της αναμέτρησης...

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό ήταν το αποτέλεσμα των προσωπικών ενεργειών του Δημήτρη Μελισσανίδη όταν πληροφορήθηκε ότι προέκυψε ξαφνικά και εντελώς απρόσμενα το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. για αναβολή του ντέρμπι με δικαιολογία την άφιξη του Πάπα και ταυτόχρονα την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ το πήρε πάνω του, είχε συνεχείς επαφές και ένα μαραθώνιο διαβουλεύσεων, προκειμένου να αλλάξει αυτή η στάση από την Αστυνομία που ήταν εντελώς διαφορετική από εκείνη στη συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα την περασμένη Δευτέρα. Αποτέλεσμα των ενεργειών του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν η αναδίπλωση στο θέμα από την πλευρά του υφυπουργείου!

Υπενθυμίζουμε ότι η «Ένωση» προκειμένου να εξυπηρετήσει την Πολιτεία είχε ζητήσει το ματς είτε να γίνει Κυριακή νωρίς το μεσημέρι (με τον Παναθηναϊκό να μην τοποθετείται) είτε την Τρίτη (οι πράσινοι δεν συμφώνησαν για τη συγκεκριμένη μέρα) και σίγουρα όχι Τετάρτη.