Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Ανακοινώνει τις αποφάσεις του ο Μελισσανίδης - Ποιος από Άλβες και Τσιρίλο παίρνει πόστο

Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ ετοιμάζεται για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και αθλητική εφημερίδα σημειώνει πως ίσως και μέσα στη μέρα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με το οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του κι έχει ήδη μιλήσει με αρκετά πρόσωπα. Σε επίπεδο στελέχωσης γενικώς όλα δείχνουν πως ο Μπρούνο Άλβες θα αποτελέσει τελικά επιλογή του αφεντικού της Ένωσης. Πιθανότατα με θέση που μέχρι τώρα δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα.

Μια σοβαρή πιθανότητα είναι πως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας θα πάρει τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Σε πρώτη φάση οι αρμοδιότητες του θα έχουν να κάνουν περισσότερο με τη λειτουργία της ομάδας και θα είναι κοντά σε αυτή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως από τη στιγμή που ο Άλβες θα κάνει με την ΑΕΚ το ξεκίνημά του στο ποδόσφαιρο με… κοστούμι, το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ανεξάρτητα από τη βάση στην οποία θα ξεκινήσει, σαφώς θα εξελιχθεί σταδιακά. Ωστόσο, η παρουσία του κοντά στην ομάδα και στους αγώνες θα είναι κεντρική.

Να σημειώσουμε επίσης πως το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο, που ακούστηκε τα τελευταία 24ωρα, δε φαίνεται να υπάρχει στο προσκήνιο.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται ως τη Δευτέρα στην Ελλάδα, ώστε να αναλάβει κι επίσημα τα καθήκοντά του στην Ένωση και να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους με τους οποίους θα έχει στενή επαφή. Σίγουρα, λοιπόν, η άφιξη του Αργεντινού κόουτς «απαιτεί» να έχουν προηγηθεί οι αλλαγές στην ΠΑΕ.