Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σίγουροι στο Μεξικό: «Οριστική συμφωνία για Αντούνα η ΑΕΚ - Μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα, υπογράφει ως το 2028»! (ΦΩΤΟ)

Σίγουροι στο Μεξικό: «Οριστική συμφωνία για Αντούνα η ΑΕΚ - Μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα, υπογράφει ως το 2028»! (ΦΩΤΟ)

Όχι μόνο επιμένουν στο Μεξικό για Αντούνα και ΑΕΚ, αλλά πλέον κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία σε όλα τα κομμάτια της μεταγραφής!

Συγκεκριμένα, ο Μεξικανός ρεπόρτερ Φερνάντο Εσκιβέλ επιβεβαιώνει το ESPN και αναφέρει πως υπάρχει οριστική συμφωνία, με τη μεταγραφή να φτάνει περίπου στα 5 εκατ. δολάρια, ενώ ο Αντούνα εμφανίζεται έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ μέχρι το 2028.

«Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές».

Σε σχετικό κείμενο σημειώνουν στο Μεξικό πως «οι τελικές λεπτομέρειες ολοκληρώνονται κι αν δεν συμβεί κάτι απροσδόκητο θα έχουμε άλλον έναν Μεξικανό στην Ευρώπη: τον Ουριέλ Αντούνα».

Από την πλευρά της Ένωσης, παραμένουν τα πράγματα όπως τα είπαμε το πρωί: το θέμα φαίνεται να έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες και οι Μεξικανοί ουσιαστικά επιβεβαιώνουν αυτό που είχαμε αναφέρει, πως δηλαδή αν η ΑΕΚ το αποφασίσει, τότε η μεταγραφή του Αντούνα μπορεί να γίνει.

Στην παρούσα φάση η ΑΕΚ περιμένει και την απάντηση του Λαμέλα κι η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως δύσκολα μπορούν να γίνουν και οι δύο μεταγραφές χωρίς να υπάρξει πώληση παίκτη από τη μεσοεπιθετική γραμμή.