Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άμεσες εξελίξεις με αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό

Άμεσες εξελίξεις με αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει για τον Ολυμπιακό το θέμα της απόκτησης αριστερού μπακ. Μπορεί η εν λόγω υπόθεση να είχε ατονήσει, αλλά από χθες το βράδυ υπάρχει έντονη κινητικότητα στους ερυθρόλευκους για το συγκεκριμένο θέμα.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν τον Βασίλη Ζαγαρίτη της Πάρμα για μπακ απ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι σταντ μπάι, περιμένει να πάρει το αεροπλάνο από την Ιταλία και να έρθει στην Ελλάδα, ώστε να ενταχθεί στους πρωταθλητές, θέμα που, όπως όλα δείχνουν, είναι υπό έλεγχο από τους ερυθρόλευκους.

Εκτός, όμως, από την περίπτωση του Ζαγαρίτη, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν εξετάσει κι άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Γεωργιανού Ιρακλί Αζαρόβι της Ντιναμό Μπατούμι, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η τουρκική Τραμπζονσπόρ, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει ακόμα το όνομα του Άλεξ Μπανγκουρά που αγωνίζεται στην ολλανδική Καμπούρ, αλλά και αυτό του Ολλανδομαροκινού Σουφιάν Ελ Καρουανί που συμμετέχει στο Copa Africa με το Μαρόκο.

Ίσως και σήμερα ο Ολυμπιακός καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της ερυθρόλευκης άμυνας.