Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στο ποδόσφαιρο»

Για τη σημασία της επένδυσης του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε μίλησε σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας η πρόεδρος του συλλόγου, Αλεξαντρίνα Κρούζ.

Η πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας τόνισε πόσο σημαντική είναι για τον σύλλογο αυτή η επένδυση, αναφέροντας ότι αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού πρότζεκτ του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν το έχει κάνει μόνο με τις επιχειρήσεις του. Έχει αποδείξει τη δυναμική του στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο πιο πρόσφατο project του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ανέβασε επίπεδο και ενδυνάμωσε το club. Έτσι βλέπει τη Ρίο Άβε, ως ένα μέρος των ομάδων που θέλει να συμπεριλάβει και να έχει ως μέρος του ευρωπαϊκού του project», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως έγινε γνωστό στη σχετική ψηφοφορία για τον πορτογαλικό σύλλογο υπήρξαν 555 ψήφοι υπέρ, 21 κατά και και 20 λευκά (ή απόντων), ενώ σύμφωνα με την κ. Κρουζ το περιθώριο της οριστικοποίησης της συμφωνίας είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παίρνει το 80% των μετοχών.