Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ατακάρες για Μαρινάκη και Ρίο Άβε από τον διατροφολόγο του Ολυμπιακού

Ατακάρες για Μαρινάκη και Ρίο Άβε από τον διατροφολόγο του Ολυμπιακού

Με αφορμή την επένδυση που σκοπεύει να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Ρίο Άβε, ο Ερνάνι Γκόμες μίλησε στη «Record» και αναφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Ο κ. Μαρινάκης εκτός από ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει πάρει και μία ομάδα της Premier, τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι ένας επιχειρηματίας με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Είναι πλοιοκτήτης με αρκετά πλοία, ενώ βρίσκεται και στον χώρο των media με συμμετοχή σε πολλά και πολύ γνωστά ΜΜΕ και θεωρώ πως θα κάνει καλό στη Ρίο Άβε. Θα είναι πολύ καλή η παρουσία του στην ομάδα», σχολίασε ο Γκόμες, ο οποίος είναι διατροφολόγος στους ερυθρόλευκους από την άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς στον Πειραιά και ο μοναδικός που έχει απομείνει στο σταφ μετά το «διαζύγιο» με τον 53χρονο τεχνικό.

Παράλληλα, τόνισε ότι «είναι φίλος του κ. Μαρινάκη, καθώς είναι πολύ γνωστός. Εάν είσαι φίλος του, θα σε αναφέρουν με πολύ καλά λόγια. Είναι ένας επιχειρηματίας με πολλά πετυχημένα πρότζεκτς και θα έχει πολύ καλή και θετική επίδραση στη Ρίο Άβε.

Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό στοιχείο πως τους Πορτογάλους προπονητές τους έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ανά τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία υψηλού επιπέδου ομάδα που έχει εξαιρετικούς επαγγελματίες. Έλληνες και από άλλες εθνικότητες. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο, προγραμματίζουμε όλα τα μενού που είναι υποχρεωτικά για την ομάδα, ταξιδεύουμε για τις ανάγκες της ομάδας και έχουμε τη στήριξη του σεφ της ομάδας και όλες τις συνθήκες για να κάνουμε πολύ καλή δουλειά».