Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μάλμε και Τσόλακ σε κοινή γραμμή δανεισμού - Ποια η στάση του ΠΑΟΚ

Μάλμε και Τσόλακ σε κοινή γραμμή δανεισμού - Ποια η στάση του ΠΑΟΚ

Η Μάλμε σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει στον ΠΑΟΚ επέκταση του δανεισμού του Αντόνιο Τσόλακ, όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας. Σε αυτό συμφωνεί και ο παίκτης, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά έχει άλλη στόχευση στο θέμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει ως προτεραιότητα το να βρει πρόταση στα λεφτά της ρήτρας των 3 εκατομμυρίων ευρώ που είναι σχεδόν το ποσό με το οποίο τον είχε αγοράσει. Ο δανεισμός του Κροάτη σέντερ φορ ολοκληρώνεται στο τέλος του Δεκέμβρη, όποτε του απομένουν αλλά δύο ματς στη Σουηδία.

Από την πλευρά του, ο Τσόλακ, όπως δήλωσε, δεν θέλει να είναι αυτά τα δύο παιχνίδια τα τελευταία του με τη Μάλμε. «Εύχομαι και ελπίζω αυτά τα παιχνίδια να μην είναι το τελευταίο μου με τη Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματά της και ελπίζω να συνεχίσω», είπε ο Κροάτης επιθετικός που ακόμη, πάντως, δεν τα έχει βρει με τους Σουηδούς για νέο συμβόλαιο. «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και συνεχώς λύνουμε ζητήματα», παραδέχθηκε.

Δηλώσεις για το ίδιο θέμα έκανε ο αθλητικός διευθυντής των Σουηδών, Ντάνιελ Άντερσον, όπου και ανέφερε: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις που γίνονται σε καλό κλίμα. Είναι ξεκάθαρο ότι και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά και αυτός θέλει να μείνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε κοντά σε συμφωνία, η οποία ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί».

Επίσης, άφησε ανοιχτό το παράθυρο για νέο δανεισμό του Κροάτη επιθετικού από τον ΠΑΟΚ. «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Όλοι θέλουμε να μείνει εδώ μόνιμα. Αν, όμως, δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να βρούμε μια άλλη λύση. Το σημείο αφετηρίας είναι ότι πραγματικά όλες οι πλευρές θέλουμε το ίδιο πράγμα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτό».