Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
2

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Μπήκαν κομμάτια γυαλί στο μάτι μου, δεχθήκαμε επίθεση» (ΦΩΤΟ)

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μπορεί να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, έχει όμως ανοιχτούς λογαριασμούς  στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, στις 5 Ιουνίου του 2020 και μετά την ήττα της Μπενφίκα από την Τοντέλα, που ψαλίδισε τις ελπίδες των «Αετών» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, οι οπαδοί του συλλόγου από τη Λισαβόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας.

Από τις πέτρες που εκτόξευσαν οι οπαδοί της Μπενφίκα, έσπασαν τα τζάμια του πούλμαν, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν τον Άντριγια Ζίβκοβιτς και τον Γιούλιαν Βάιγκλ που χρειάστηκε να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Η δίκη για την υπόθεση ξεκίνησε σήμερα και σε αυτή κατέθεσε μέσω βιντεοκλήσης κι ο νυν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

«Ήμουν στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου, όταν κάτι χτύπησε το τζάμι και έσπασε τα πάντα. Μπήκαν μικρά κομμάτια γυαλιού στο μάτι μου και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο για να καθαριστεί η πληγή.

Για δύο με τρεις ημέρες έπρεπε να φοράω προστατευτικό στο δεξί μου μάτι και δεν έβλεπα πολύ καλά. Ευτυχώς μετά έγινα καλύτερα», είπε ο Αντρίγια, επιβεβαιώνοντας πως χτυπήθηκε και ο Βάιγκλ.

«Ήταν νύχτα, δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε το αντικείμενο που μας πέταξαν, ούτε την ακριβή περιοχή που περνούσαμε, την ώρα που δεχθήκαμε την επίθεση», απάντησε ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ σε ερώτηση της έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατηγορούμενοι στη δίκη είναι 31 οπαδοί της Μπενφίκα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για περισσότερα από 200 εγκλήματα.