Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τζούμπα

Γνωστός ατζέντης άναψε «φωτιές» για τον Τζούμπα και μεγάλη ομάδα της Super League 1

Η τεράστια καριέρα του Αρτέμ Τζούμπα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ολοκληρώθηκε. Ο 34χρονος διεθνής Ρώσος επιθετικός, ο οποίος ήταν και αρχηγός της Εθνικής του ομάδας, αποχώρησε από τη Ζενίτ και ο γνωστός ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ με δηλώσεις του στα ρωσικά ΜΜΕ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Είναι άγνωστο, αν υπάρχει φλερτ ή αν ο Σέλουκ απλά πέταξε το... δόλωμα και έκανε απλά εκτιμήσεις. Το σίγουρο είναι ότι ανάβει φωτιές, ενώ στη γειτονική Τουρκία το όνομα του Τζούμπα ακούγεται έντονα για την Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι, μάλιστα, έγραψαν ότι ο παίκτης είναι απόλυτα θετικός αν του δώσουν καλό συμβόλαιο. Σε κάθε περίπτωση τα δημοσιεύματα θέλουν τον Τζούμπα να ζητάει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, δείχνει διάθεση να πάει σε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέλουκ: 

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορες πηγές ο Τζιούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα του δώσει τέτοια χρήματα, αλλά δεν θα πάει με σχεδόν εξαπλάσια μείωση».

Για το αν θα πάει σε άλλη ρωσική ομάδα ή τη Φερεντσβάρος: «Με όλο τον σεβασμό στη Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός που να ταιριάζει στον Τζούμπα. Κανείς εκεί δεν πληρώνει τέτοιου είδους χρήματα συγκρίσιμα με τους μισθούς της Ρωσίας».

Για τις επιλογές που τον καλύπτουν: «Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Γιατί να μην είναι μια επιλογή. Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα πληρώνουν 1-1,5 εκατ. και ο Τζούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζούμπα».