Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τάνκοβιτς

Σουηδικό «σενάριο» για αποχώρηση του Τάνκοβιτς από την ΑΕΚ

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία ή να πάει σε άλλη ομάδα που τον θέλει, εξετάζει σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας του ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Όπως αναφέρουν σουηδικά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει θέση στην «Ένωση» και «αναζητεί με τον μάνατζερ του ομάδα στη Σουηδία, για να συνεχίσει την καριέρα του ή να πάει σε ομάδα που τις τελευταίες έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του».

Το βέβαιο είναι πως ο 27χρονος άσος δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του τους παράγοντες της ΑΕΚ που δεν θα έλεγαν «όχι» σε μία πρόταση που θα τους ικανοποιούσε οικονομικά.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα εμφανίστηκε ξένη ομάδα που…ιχνηλάτησε τις προθέσεις του Τάνκοβιτς, καθώς κι όλα τα δεδομένα της μεταγραφής του από την ΑΕΚ με το μοντέλο του δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Στην προκειμένη περίπτωση η κουβέντα εξελίσσεται θετικά με την πλευρά του παίκτη, ωστόσο ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στην ΑΕΚ που μάλλον δείχνει πιο «ζεστή» για την απευθείας πώληση του ποδοσφαιριστή και όχι τον δανεισμό με την προσθήκη οψιόν αγοράς.