Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανακοινώθηκε η αναβολή του Άρης-Ατρόμητος - Δεν γίνεται ούτε το Παναιτωλικός-Λαμία

Ανακοινώθηκε η αναβολή του Άρης-Ατρόμητος - Δεν γίνεται ούτε το Παναιτωλικός-Λαμία

Το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (9/1, 15:00) αναβλήθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού, όπως και το ματς του Παναιτωλικού με τη Λαμία (10/1, 19:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 1:

"Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League".