Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Γκάζια» στους παίκτες του ΠΑΟΚ από Γκαγκάτση και μήνυμα στους «παλιούς» - Ειδική αναφορά σε κόσμο και Σαββίδη!

«Γκάζια» στους παίκτες του ΠΑΟΚ από Γκαγκάτση και μήνυμα στους «παλιούς» - Ειδική αναφορά σε κόσμο και Σαββίδη!

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, εκπροσωπώντας τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στην προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά κι έτριξε τα δόντια στους παίκτες μετά τη νέα κακή εμφάνιση και την ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ προσπάθησε να... ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές, μίλησε για έλλειψη σεβασμού και άνοιξε την πόρτα για όποιον δεν μπορεί ή δεν θέλει!

«Μετά από τόσα χρόνια, χάνουμε από τον Άρη στην Τούμπα. Είναι ντροπή. Φυσικά μέσα είναι όλα τα αποτελέσματα, αλλά δεν γίνεται να χάνουμε με 2-0 από τον τελευταίο Ατρόμητο που προχθές έχασε 6-2 και εχθές με τον Άρη να δίνετε την εντύπωση ότι έχετε συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα. Δεν σεβαστήκατε τον κόσμο και απολογούμαστε όλοι σε αυτόν τον κόσμο», είπε αρχικά ο Γκαγκάτσης και πρόσθεσε:

«Κι εσείς απολογείστε και στον κόσμο και στον Σαββίδη και στη διοίκηση, γιατί είστε επαγγελματίες και δεν κάνετε το χόμπι σας. Όποιος δεν θέλει ή κρίνει ότι δεν μπορεί, να ενημερώσει τον προπονητή ή τον Καρυπίδη κι εμείς θα φροντίσουμε να τον απαλλάξουμε».

Ο Γκαγκάτσης, παράλληλα, αναφέρθηκε στην παλιά φρουρά που έφερε το νταμπλ του 2019 κι αρκετούς τίτλους και είπε με νόημα: «Δεν θα σβήσει κανένας με σφουγγάρι τους παίκτες που έφεραν το πρωτάθλημα το 2019 και κατέκτησαν πέρυσι το Κύπελλο, ούτε προσπαθούμε να μειώσουμε την καριέρα αυτών που παίζουν εδώ και το τι έχουν κάνει. Σταματήστε να ζείτε με τις αναμνήσεις. Οι αναμνήσεις είναι για να τις διηγούμαστε στα εγγόνια, εδώ είμαστε για να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Δεν με ενδιαφέρει τι διαφορές έχετε μεταξύ σας, γιατί βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι διάφορες εντάσεις και κάπου είναι φυσιολογικό με τόσους σφυγμούς, αλλά περνάτε εικόνα ότι έχετε μεταξύ σας διαφορές. Σε μια ομάδα τόσων ανθρώπων είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτά, αλλά δεν σας ζήτησε κανένας να κάνετε παρέα όλοι μαζί και να τρώτε κάθε βράδυ όλοι μαζί. Ο καθένας μπορεί να έχει τις παρέες του, αλλά στον ΠΑΟΚ θα είστε οικογένεια.

Το ‘97 ήμουν παρών ως φίλαθλος και το 2010 ως διευθυντής, τώρα ως διευθύνων σύμβουλος και είναι μια από τις χειρότερες μέρες μου στον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να απαιτεί από εσάς μόνο νίκες, αλλά έχουμε απαίτηση να δίνετε τα πάντα. Ως ελάχιστο σεβασμό στον κόσμο και στους εαυτούς σας, θέλουμε μόνο νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα σε αυτά τα επτά ματς που έρχονται».