Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παραίτηση Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ; Αποκάλυψη από τη Ρουμανία!

Παραίτηση Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ; Αποκάλυψη από τη Ρουμανία!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ράκος ψυχολογικά μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ -τρίτη στη σειρά στο πρωτάθλημα- αυτή τη φορά από τον Ιωνικό. Το καταλάβαινε κανείς από τις δηλώσεις του, τις γκριμάτσες, τις αντιδράσεις του.

"Στρατηγό" τον έχουν βαπτίσει στην Τούμπα, αλλά είναι πλέον σαφές σε όλο τον οργανισμό του Δικεφάλου του Βορρά πως τον έχει πάρει κι αυτόν από κάτω. Βλέπει πως δεν μπορεί να το γυρίσει, ούτε αγωνιστικά, ούτε πνευματικά. Πως το γκρουπ που πίστεψε έχει αδειάσει και αυτό το πράγμα δεν είναι δική του ομάδα. Ανέλαβε, βέβαια, ο ίδιος όλη την ευθύνη, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον του.

Ο ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή θέλει γκρέμισμα και φτιάξιμο από την αρχή. Αυτό, όμως, προϋποθέτει πως οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να αποδεχθούν με ρεαλισμό και δύναμη τη σκληρή αλήθεια για την τωρινή ομάδα που έχει κλείσει τον κύκλο της.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουν να δουν τι εννοούσε ο Λουτσέσκου με την υπόσχεση του πώς θα αντιδράσει. Στη Ρουμανία, πάντως, κυκλοφορεί το σενάριο πως ο συμπατριώτης τους τεχνικός έχει ήδη παραιτηθεί μια φορά, μετά την ήττα από τον Άρη! Μια παραίτηση που δεν έκανε δεκτή τότε, δεν την σκέφτηκε καν ο Ιβάν Σαββίδης.