Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καρυπίδης στην τηλεδιάσκεψη: «Να αποφασίσουμε με ρεαλισμό»

Καρυπίδης στην τηλεδιάσκεψη: «Να αποφασίσουμε με ρεαλισμό»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εκπροσώπησε τον Άρη στην τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Super League 1, με τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων», να διατυπώνει την θέση του, τονίζοντας ότι τα μέλη της Λίγκας θα πρέπει να αποφασίσουν με ρεαλισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης:

«Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές. Είναι ήδη ορατές ακόμη και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, στα πιο μεγάλα κλαμπ της πλανήτη.

Θεωρώ, δε, ότι οι συνέπειες δεν έχουν φανερωθεί ακόμη στην πραγματική τους διάσταση. Θα τις δούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι ευχάριστες. Χρειάζεται επανεκτίμηση των καταστάσεων και γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της επόμενης μέρας.

Όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εμπλέκονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τις προοπτικές που διαγράφονται, η συνέχισή του δεν εξασφαλίζει καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα. Πρέπει όλοι να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό.