Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λούις Πάλμα

Πάλμα: «Ο Πάρντιου μου έχει πει πολλές φορές ότι έχω μεγάλο ταλέντο»

Στη σχέση του με τον Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε o Λούις Πάλμα ενώ παράλληλα, μίλησε για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Βρετανός προπονητής και για τις συζητήσεις τους πριν από τους αγώνες. 

Ύστερα από το χατ τρικ του Λούις Πάλμα στη νίκη του Άρη επί της Λαμίας, ο πρώην τεχνικός της Νιουκάστλ μίλησε μαζί του για μερικά λεπτά και στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε επί του θέματος, εξηγώντας ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει πλούσιο ταλέντο. Το μυστικό για να εξελιχθεί περισσότερο είναι να συνεχίσει να είναι εργάτης και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα «Diez» της Ονδούρα, ο Πάλμα μίλησε για τη σχέση του με τον 61χρονο τεχνικό:

Αρχικά δήλωσε: «Νιώθω ότι μου έχει εμπιστοσύνη. Μου έχει πει πολλές φορές ότι έχω μεγάλο ταλέντο, κυρίως όμως ότι θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά και να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό μου. Συνηθίζει να μου μιλά πριν τους αγώνες»

Για την απόδοσή του τόνισε: «Η δουλειά μου αποδίδει κι αυτό είναι συγκινητικό για μένα. Θέλω να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι στην Ονδούρα υπάρχει ταλέντο, δεν αποκλείεται μέσα από τη δική μου παρουσία να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους συμπατριώτες μου να έρθουν στην Ευρώπη»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όλα όσα συζητάει με τον Ζερβίνιο: «Αν και δεν ξέρω καλά αγγλικά, συνεννοούμαστε. Ο Ζερβίνιο μου λέει ότι το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα και κατ’ επέκταση ότι πρέπει να παίζω απλά. Ακολουθώ τις συμβουλές του. Νιώθω καλά, για παράδειγμα το χατ τρικ που έκανα μου δίνει επιπλέον κίνητρο».