Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Επίθεση» στον Άρη από Χαλίλοβιτς

«Επίθεση» στον Άρη από Χαλίλοβιτς

«Επίθεση» στον Άρη εξαπολύει ο Αλέν Χαλίλοβιτς, με αφορμή τα ρεπορτάζ που ακολούθησαν και ανέφεραν ότι η μεταγραφή του τελικά δεν έγινε, γιατί εκείνος δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 27χρονος Κροάτης μέσος επισημαίνει ότι όλα αυτά είναι ψέματα και πως η αλήθεια είναι ότι η προσφορά της ελληνικής ομάδας δεν ήταν αυτή που είχε συμφωνηθεί προφορικά. Μάλιστα, αναφέρει ότι εκείνος εμπιστεύθηκε τον πρόεδρο του Άρη, έλυσε το συμβόλαιό του με την προηγούμενη ομάδα του, αλλά δυστυχώς χωρίς να υπάρξει η θετική εξέλιξη στις συζητήσεις.

«Μετά από όλα τα ψέματα που διάβασα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι:

Δεν είναι αλήθεια πως δεν πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις. Τις πέρασα. Η πραγματική αλήθεια είναι ότι δεν φτάσαμε σε μια συμφωνία, γιατί η ομάδα δεν έφτασε την προσφορά της στο συμβόλαιο, την οποία είχαμε συμφωνήσει προφορικά νωρίτερα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη με πίστη ότι θα υπογράφαμε με βάση όλα όσα μου είχαν υποσχεθεί. Δυστυχώς, οι άνθρωποι που έκατσαν στο τραπέζι μαζί μου, μου άλλαξαν την ιστορία.

Ο πρόεδρος ούτε καν που εμφανίστηκε, παρά το γεγονός ότι με προσκάλεσε να πάω, παρά το γεγονός ότι τελείωσα το συμβόλαιο που είχα με την προηγούμενη ομάδα μου και τον εμπιστεύθηκα. Αυτό είναι απλώς μια ένδειξη ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν σοβαρές. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα», αναφέρει ο Χαλίλοβιτς.